Toimitus- ja maksuehdot

We ship orders only to Finland at the moment.


Toimitamme tilauksia tällä hetkellä vain Suomeen. Normaali toimitusaika on noin 2-6 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Osapuolia sitova sopimus syntyy, kun Intensed.fi on lähettänyt erillisen tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen (Tilausvahvistus).

Intensed.fi:llä on oikeus yksittäisissä tapauksissa hylätä tilauksesi. Intensed.fi ei takaa verkkokaupan tuotteiden saatavuutta kaikissa tilanteissa. Kaikki asiakastunnuksillasi tehdyt ostokset katsotaan sinun ostoksiksi. Tämän vuoksi on tärkeää, että säilytät asiakastunnuksia huolellisesti siten, etteivät ne joudu ulkopuolisten tietoon.


Hinnat

Tuotteiden hinnat ovat euromääräisiä (EUR) ja sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä käsittely- eivätkä lähetyskuluja.

Intensed.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvän hintavirheen ollessa kyseessä. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan verkkokaupassa sitä, että tuotteen hinta poikkeaa selvästi ja merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta (esimerkkinä jos tuotteella on hinta 0,00 euroa tai tuotteella ei ole hintaa ollenkaan). Tällaisessa tapauksessa virheellinen hinta poikkeaa niin selvästi oikeasta hinnasta, että sinun katsotaan ymmärtävän hintatiedon olevan virheellinen.


Toimituskulut

Pakettien lähetys:
Nouto Postin toimipisteestä 5,90 €
Smarpost pakettiautomaatti 5,90€
Kotiinkuljetus (Posti) 12 €

Kun tilaat yli 100 eurolla, saat aina toimituksen ilmaiseksi
(HUOM! Ei koske Postin kotiinkuljetusta).


Toimitustavat

Intensed.fi toimittaa tilauksia seuraavilla toimitustavoilla:

Nouto omasta postista
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

SmartPOST pakettiautomaatti
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Tämän jälkeen noutamattomat paketin palautetaan lähettäjälle.
Noutamattomista paketeista veloitamme 10€ pakkaus-ja käsittelykuluja.

Postin Kotiintoimitus
Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.


Huomioithan että Pakettiautomaatit ja Postin palvelupisteet säilyttävät tilauksesi 7 päivää saapumisilmoituksesta.

Perimme 10 euron käsittelykulut noutamattomasta paketista, joka palautuu Intensedille. Noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus tai tilauksen peruutus.Maksaminen

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 


Pankkimaksu
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Pidätämme oikeuden olla käsittelemättä pankkimaksulla maksettuja tilauksia mikäli näemme sen aiheelliseksi. Mikäli näin käy, summa palautetaan tilille ja tilaus poistetaan.

Luottokortti
Luottokorttimaksu maksuvaihtoehtona tarjotaan yhteistyössä Paytrail:in kanssa. Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. 

Pidätämme oikeudet olla käsittelemättä tilauksia jotka ovat tehty maksettaviksi luottokortilla mikäli katsomme sen aiheelliseksi. Jos näin käy, tilauksesi mitätöidään ja summa palautetaan sinulle. Sinun luottokorttinumeroasi ei säilytetä Intensed.fi -verkkokaupassa.

Klarna Lasku
Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. 

  • Maksuaika aina 14 vuorokautta
  • Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus
  • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
  • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Klarnan lasku ehdoista voit lukea lisää täältä.ALV
Kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero sisältyy kaikkiin hintoihimme.


Tietosuoja/Henkilötiedot

Katso rekisteriseloste.


Palautusoikeus ja ostoturva

Sinulla on 14 päivän täydellinen palautusoikeus tilaamillesi tuotteille. Ostosumman perusteella myönnettyjä alennuksia saatetaan harkita uudelleen palautusten yhteydessä.

Palautettujen tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja vahingoittumattomia ja täysin myyntikuntoisia. Alkuperäisten hintalappujen sekä etikettien tulee olla yhä kiinni tuotteissa. Mikäli tuote on käytetty tai edellä mainitut muut asiat eivät täyty, tuotteen arvo alenee 100-prosenttisesti ja näin ollen käytettyjä tuotteita ei voi palauttaa.

Palauttaminen on sinulle maksutonta kun palautat tuotteet 14 vuorokauden kuluessa ja teet palautuksestasi ilmoituksen laittamalla viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@intensed.fi. Palautusoikeus aika alkaa siitä, kun noudat paketin noutopisteelta. Palautus käsitellään viimeistään 14 vuorokauden kuluessa siitä päivästä, kun olemme vastaanottaneet myyntikuntoisen tuotepalautuksen. Kun palautus on käsitelty, maksu palautetaan samalle maksutavalle, mitä alkuperäisessä maksussa on käytetty. Hyvityksestä lähetetään erillinen ilmoitus sähköpostilla asiakkaalle.

Huomioithan että Pakettiautomaatit ja Postin palvelupisteet säilyttävät tilauksesi 7 päivää saapumisilmoituksesta.

Perimme 10 euron käsittelykulut noutamattomasta paketista, joka palautuu Intensedille.

Huom! Mikäli palautat tuotteita niin että summa jää alle 100€, tulee tällöin maksettavaksi toimituskulut 5,90€.

Katso tarkemmat palautusohjeet.


Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee sinua ilmaiseksi sähköpostilla osoitteessa

asiakaspalvelu@intensed.fi

Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman nopeasti.


Lähetyksen tarkistus, virhe ja ongelmatilanteet

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi tai on virheellinen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa Asiakaspalveluumme, niin sovimme miten saamme virheen korjattua. Kuluttajakaupassa noudatamme virheitten osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.


Vastuunrajoitus

Intensed Oy ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottava määräys kuluttajanasuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.


Erimielisyydet

Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla, joten otathan ensisijassa yhteyttä Asiakaspalveluumme sopiaksemme asian.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).