Intensed yrityksenä

Intensed on vuonna 2020 perustettu urheiluvaatebrändi, sekä verkkokauppa. Nimi Intensed tulee englannin kielen sanasta ”intense” joka suomeksi tarkoittaa muun muassa voimakasta. Haluamme tuoda brändissämme esille asiakkaiden itsevarmuutta, sekä voimakasta tahtoa omien tavoitteiden saavuttamiseksi, niin urheilussa kuin elämässä. Emme myy vain tuotteita vaan elämäntapaa!

Itse tarina sai alkunsa siitä, kun hyvin istuvien ja näyttävien urheiluvaatteiden löytäminen Suomessa tuotti haasteita. Valikoimaa ei juuri ollut kuin suurilta brändeiltä tai piti tilata ulkomailta. Kansainvälisten verkkokauppojen urheiluvaatteiden hinnat postituskuluineen ja tullimaksuineen alkoivat nousta niin korkeaksi, ettei tämä kannattanut pidemmän päälle.

Tästä inspiroituneena päätimme perustaa oman urheiluvaatebrändin, sekä verkkokaupan mihin valitsemme Etelä-Kiinassa olevan sertifioidun valmistajan kanssa juuri sellaisia urheiluvaatteita heidän valikoimastaan, mitkä koemme hyväksi Suomen markkinoille. Ostamalla kotimaisesta verkkokaupasta tuet samalla suomalaista pienyrittäjää, sekä kotimaisen verkkokaupan plussat ovat ehdottomasti turvalliset maksutavat, nopea toimitus, helppo palautus, ja asiakaspalvelu.

Urheiluvaatteemme sopivat niin kovaan treeniin, kuin vapaa-aikaan. Jokainen vaate on testattu itse ja katsottu että nämä kattavat vaaditut kriteerit.

Valikoima on vielä pieni, mutta sitäkin näyttävämpi! Tavoitteeni on lanseerata tasaiseen tahtiin aina uutta ja mielenkiintoista verkkokauppaan, joten tämänkin takia kannattaa tilata uutiskirjeemme. Näin kuulet aina ensimmäisenä kaikista uutuuksista ja saat alennuskoodeja.

Toivottavasti urheiluvaatteemme motivoivat juuri sinua omissa tavoitteissasi!

 

Mikäli herää kysyttävää, niin älä epäröi ottaa yhteyttä!


asiakaspalvelu@intensed.fi


Motivoitunein terveisin,

Kiira Eloranta
Intensed Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja